Arhitectura

ARTCA are experienta bogata, de succes, in realizarea de proiecte pentru toata gama de programe de arhitectura. In domeniul arhitecturii civile a proiectat locuinte de toate categoriile, cu buget redus sau luxoase, individuale sau colective; ansambluri multifunctionale precum si cladiri sociale si de invatamant. ARTCA are experienta in reconversii, transformari si dezvoltari ale cladirilor si siturilor existente.
De asemenea, ARTCA are proiecte importante in domeniul productiei industriale.
Firma are o preocupare speciala pentru integrarea arhitecturii in peisajul natural dar si in cel cultural. Implicit, se acorda o atentie deosebita informatilor istorice, in permanenta cautare a imaginilor arhitecturale evocatoare si progresiste in acelas timp. Asadar, respectarea parametrilor ecologici necesari unei dezvoltari durabile este urmarita cu prioritate.

Design. Amenajari Interioare si Exterioare

ARTCA este preocupata de continuitatea conceptuala in organizarea spatiului interior-exterior in proiectele propuse de ea, in sensul unei fluidizari functionale, estetice si ergonomice. In acest scop, are specialisti capabili sa puna in practica aceasta viziune asupra spatiului.

Urbanism si Dezvoltare Urbana

ARTCA, prin specialistii ei are experienta indelungata si diversa in proiecte de dezvoltare urbana, in zone diverse , orase mici si mari. In acest sens dispune de un portofoliu cuprinzand partiuri urbanistice, planuri urbanistice zonale, planuri urbanistice generale si strategii de dezvoltare.

Consultanta

Bazata pe experienta proprie in dezvoltarea proiectelor si accesarea de finantari din diverse surse posibile, ARTCA are disponibilitatea si pregatirea necesara oferirii de consultanta in structura ideilor de dezvoltare si strategii posibile de finantare a lor.